• Perfekt utflykt för hela familjen
  • Öppet maj-augusti
  • Betala smidigt med Swish
0

 

 

Hitta till oss!

 

 

Alla vägar leder till Sagostigen

Cykel, häxkvast, luftballong, buss eller bil? Oavsett vilket färdmedel ni väljer så önskar vi att ni (i den mån det går) väljer ett miljövänligt alternativ. På Sagostigen ingår parkeringen i entréavgiften och det finns parkering för både cykel, bil, buss, husbil och bil med husvagn.

Vill ni komma med husbil eller bil med husvagn under högsäsongen? Kontakta oss gärna för att vara säkra på att det finns platser kvar på parkeringen eller försök och kom under tidig förmiddag.

Har ni elbil? Sedan start av säsongen 2021 har vi 2 stycken laddplatser vid Entréstugan som bedrivs privat av Sagostigen. Dessa är endast till för våra gäster under säsongens öppettider. Kostnad för laddning är 50:- kronor per timme och betalas vid Entréstugan med swish eller kort. Övriga parkeringsplatser befinner sig inne på anläggningen cirka 300 meter efter Entréstugan.

På lekområdet hittar ni våra toaletter.

När resan är målet - Äventyret börjar redan hemma

Res kollektivt

Inom Sörmland kan du åka kollektivt till Sagostigen.

Hitta aktuell tidtabell för busslinjerna mellan Eskilstuna och Nyköping.  Gå av vid hållplatsen Bäckåsen. Därefter får man gå en bit upp för landsvägen mot Hälleforsnäs för att komma fram till Sagostigen. 

Kul på vägen 

Spela vägbingo när ni reser till Sagostigen. Eller varför inte lyssna till sagorna? 

Håll ögonen öppna efter hästar, traktorer och bilmärken, gör en bingokarta till färden. 

Lyssna till sagorna med Sagopodden

Vill ni förbereda er mer? 
Bra att veta inför besöket