• Perfekt utflykt för hela familjen
  • Öppet maj-augusti
  • Betala smidigt med Swish
0
0

Sagostigen öppnar 13 maj 2021 - Öppet alla dagar kl 10-16 fram till 22 augusti

 

Viktig information - Endast förbokade biljetter!

Rådande omständigheter kring Covid-19 gör att säsongen 2021 även i år blir annorlunda jämfört med tidigare år. Vi har öppnat grindarna för säsongen och följer noga utvecklingen och Regeringens samt Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer.

Vi välkomnar friska och symtomfria gäster och uppmanar till att hålla avstånd vid sagostugorna och på parkområdet.

På grund av Covid-19 behöver ni köpa era entrébiljetter via vår hemsida innan besöket då vi endast kommer kunna släppa in ett begränsat antal gäster per dag i år. Detta gäller även barn under 2 år. Deras biljetter är på 0:- kronor. Biljettköp på vår hemsida är kopplad till swish.

För dig som inte kan förköpa biljetter via vår hemsida ber vi att kontakta oss per e-post eller per telefon med meddelande om besöksdag. Förbokade biljetter per telefon eller e-post betalas vid Entréstugan med swish eller kort. Alla biljetter är datumstyrda.

Har du bokat för ett sällskap som kommer i egna bilar? Meddela då till samtliga ditt ordernummer så går det snabbare för vår personal vid Entréstugan att registrera er ankomst.

Numera erbjuder vi även årskort. Årskort kan endast köpas via vår hemsida.

Parkeringen befinner sig cirka 300 meter efter Entréstugan.

Vid Entréstugan finns numera 2 laddningsplatser för elbilar. Mer information hittar du på sidan Priser.

Vårt Café vid lekområdet har öppet alla dagar, men med begränsat utbud som ni kan se under fliken "Planera besöket - Mat och dryck".  Vi uppmuntrar er därför att i första hand ta med egen matsäck och ta hem ert eget skräp för att minska smittorisken för alla.

Ponnyridning kommer ej erbjudas.

Ingen Teater i år på grund av Covid-19.

Vi har utökat våra städrutiner och tvättar av ytor oftare.

Vi hoppas på er gästers samverkan och uppmanar alla att tvätta händerna och att hålla avstånd, därför kommer extra tvättmöjligheter att sättas upp på lekområdet.

Om du har frågor inför ditt besök är du varmt välkommen att kontakta oss. Hjärtligt välkomna!

 

Sagostigen - Där sagor får liv!

Öppet 13 maj-20 augusti 2021
kl 10-16 alla dagar

Ett utflyktsmål i sagolik och lantlig idyll för hela familjen

Enkelt för vuxna och roligt för barn. På Sagostigen får sagor liv. Läs & upptäck folksagorna tillsammans, busa på lekområdet och träffa bondgårdens djur. När benen behöver en paus hittar ni vårt café med hembakt fika, enklare lunch och glass. Passa på att boka dina biljetter redan idag, betala smidigt med Swish.

Ett riktigt sagoland - Mitt i Sörmland

Hos oss finns några av Sveriges mest populära folksagor samlade, med tillhörande stugor och slott.

Vi öppnar vår 55:e säsong den 13 maj 2021.

Köp biljett!

Sagan om pannkakan

Pga rådande omständigheter har vi inte kunnat erbjuda teater under 2021.  Vi tittar på olika alternativ för hur vi kan hitta en lösning som sprider glädje och uppskattning utan att bryta några restriktioner till nästa säsong.

Stöd Teater Rita Prick

Besök bondgårdens djur

Pga rådande omständigheter kring Covid-19 har vi ej möjlighet att erbjuda ponnyridning under 2021. Men bondgårdens djur finns såklart på anläggningen och de betar i sina hagar hela sommaren.

Boka besök

Lite mer magi i ditt flöde - Häng med oss på Instagram

Varmt välkomna till Sagostigen önskar familjen Weidman!