• Perfekt utflykt för hela familjen
  • Öppet maj-augusti
  • Betala smidigt med Swish
0
0

Sagostigen är öppet för säsongen - Hjärtligt välkomna!

Rådande omstädigheter kring Covid-19 gör att säsongen 2020 blir annorlunda jämfört med tidigare år. Vi har öppnat grindarna för säsongen och följer noga utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi välkomnar friska och symtomfria gäster och uppmanar till att hålla avstånd vid sagostugorna och på parkområdet. Caféet kommer att hållas öppet, men med begränsat utbud som ni kan se under fliken "Planera besöket - Mat och dryck". Vi uppmuntrar er därför att i första hand ta med egen matsäck och ta hem ert eget skräp (i och med att det kan innebära smittorisk för oss att hantera). Ponnyridning kommer ej erbjudas. Vi kommer att utöka våra städrutiner och tvätta av ytor oftare. Vi hoppas på er gästers samverkan och uppmanar alla att tvätta händerna och att hålla avstånd, därför kommer extra tvättmöjligheter att sättas upp på lekområdet.

Sagostigen har nu stängt för säsongen. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Hjärtligt välkomna till vår nästa säsong 2021!

Inför besöket

Om det är första gången du besöker oss så kanske du vill veta hur det ser ut när du kommer hit, hur tillgängligt det är här och om det går att ha picknick eller köpa mat och glass. Här hittar du bilder och information som kan hjälpa dig att förbereda ditt besök.

Lek, sagor & bondgårdens djur

Berika fantasin en stund, träffa våra djur och lek fritt

För dig som rullar

Kommer du med exempelvis barnvagn, rullator eller rullstol? Kontakta oss gärna om du har frågor om tillgänglighet.

Öppettider

Priser

Gruppbokningar

Hitta hit

Läs Sagohäftet i förväg

Vanliga frågor

Boka era biljetter till Sagostigen redan idag.
Betala smidigt med Swish!