• Perfekt utflykt för hela familjen
  • Öppet maj-augusti
  • Betala smidigt med Swish
0
0

 

Stöd Sagostigen ❣️

Säsongerna 2020/2021 blev inte riktigt som vi tänkt oss - och det gäller för alla runt om i världen. Vi på Sagostigen har planerat för en rad olika scenarion och följer utvecklingen noga.

Nu är sommarsäsongen här och vi ser att vi har en stor utmaning framför oss. Vi är såklart extra glada och tacksamma för er besökare i denna speciella tid - det stöd och engagemang ni visar för Sagostigen betyder mycket för oss. Ert stöd gör skillnad! På denna sida har vi samlat information om hur du som besökare kan hjälpa Sagostigen.

Köp årskort

Nu har vi även årskort.

Vi vill göra det enklare att semestra på hemmaplan i dessa speciella tider och erbjuder från och med i år årskort. Ett årskort är också en perfekt present.

Genom att köpa årskort hos oss stödjer du också Sagostigens verksamhet, vilket är en stor hjälp för oss som driver anläggningen. 💛 

Köp presentkort

I år finns möjligheten att köpa presentkort direkt på vår hemsida.

Kanske har du själv inte möjlighet att komma till oss i sommar? Eller vill du passa på att ge någon i din närhet en uppskattad dagsutflykt?

Köp presentkort till Sagostigen och stötta samtidigt vår verksamhet. Presentkortet gäller i 1 år från utfärdandet. 🎁

Exempelbild

 

Stöd Teater Rita Prick

I och med rådande restriktioner kan vi i nuläget inte erbjuda teater på det sätt vi brukar.

Vi arbetar på en lösning som både följer rekommendationerna och ger en glädjefull teaterupplevelse. Till dess får du mer än gärna stötta Teater Rita Prick med valfritt bidrag.

 

Swish 
076 82  05 540

 

Boka era biljetter till Sagostigen redan idag.
Betala smidigt med Swish!