• Perfekt utflykt för hela familjen
  • Öppet maj-augusti
  • Betala smidigt med Swish
0
0

Särskilda avbokningsregler med anledning av Covid-19

Rådande omstädigheter kring Covid-19 gör att säsongen 2020 blir annorlunda jämfört med tidigare år. Vi välkomnar friska och symtomfria gäster och uppmanar till att hålla avstånd vid sagostugorna och på parkområdet. För oss är det extra viktigt att du som gäst följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma om du känner eller uppvisar symtom.

Mot bakgrund till detta har vi fattat beslutet att tillämpa särskilda avbokningsregler tillsvidare. Våra tillfälliga avbokningsregler innebär att du som bokat din biljett via Sagostigens hemsida och pga symtom ej har möjlighet att nyttja biljetten har fri ombokning under säsongen 2020. För att boka om din biljett ber vi dig ringa till Sagostigens café telefonnummer 0157- 440 33 eller skicka e-post till oss så hjälper vi dig boka en ny dag för ditt/ert besök.

Sagostigen är öppen alla dagar kl. 10-16. Om du har frågor inför ditt besök är du varmt välkommen att kontakta oss. Hjärtligt välkomna!

Information om priser och betalning 

 

Betallösning på vår hemsidan - endast Swish som alternativ än så länge

När du köper dina biljetter i förväg finns Swish betalning som alternativ. 

 

Entrébetalning på plats - kontantfritt i vår entré

I den mån det är möjligt uppskattar vi att våra gäster förköper biljetter särskilt i och med rådande omständigheter. Om du väljer att köpa dina biljetter på plats i entréstugan kan du välja att betala med Swish eller kort. I och med rådande omständigheter uppskattar vi Swish som betalmedel då det minimerar gemensamma kontaktytor. Ingen kontanthantering vid Entréstugan.

Om du inte förköpt dina entrébiljetter så betalar du det vid vår entréstuga, vilket är det första huset du ser när du anländer till Sagostigen. Följ därefter skyltarna till parkeringen (cirka 300 meter in på området).

 

Café och presentbod 

När du handlar i vårt Café eller presentbod kan du betala med de flesta kredit- och betalkort. Vi tar inte emot American Express eller Diner. 

Entrépriser till Sagostigen 2020

Barn under 2 år

Barn under 2 år går in gratis till Sagostigen och till teatern. Av säkerhetsskäl vill vi veta hur många vi har på anläggningen och ber er därför lägga in en biljett även till våra yngsta besökare.

 

Köp Entrébiljett Barn under 2 år

Barn 2-12 år

Entrépriset till Sagostigen för barn mellan 2-12 år är 80 kr.

 

Entrébiljett barn

Över 12 år (Vuxna)

Alla som fyllt 13 år betalar vuxenpris för entré till Sagostigen. Entrépriset för vuxen är 100 kr.

 

Entrébiljett vuxen

Teaterbiljett

I och med rådande omständigheter har vi i nuläget inga planerade speldatum. Vi undersöker olika alternativ och uppdaterar här så snart vi har mer information.

 

Stöd Teater Rita Prick

Vad gäller för ledsagare?

Ledsagare betalar alltid barnentré (oavsett ålder). Ledsagarbevis ska visas utan tillfrågan.

Gruppbokning

För att ni ska få den bästa upplevelsen rekommenderar vi att boka in ert besök hos oss, via formuläret nedan eller per telefon 0157-44033.

Nyhet 2020! - Nu erbjuder vi årskort

Årskort Barn under 2 år

Barn under 2 år har fri entré till Sagostigen och därför erbjuds ej årskort för denna åldersgrupp.

Årskort Barn 2-12 år

Ett årskort till Sagostigen är personligt och gäller enbart entrébiljett under säsongen 2020. Ett årskort för barn kostar 280 kr/barn. Efter köp skickar vi ett (separat) värdebevis til den mejladress som angivits vid ordertillfället.

 

Årskortet (värdebeviset) kompletteras av dig som innehavare, med namn och bild. Du tar med dig ditt fysiska årskort (värdebevis) till Sagostigen och visar upp det vid entréstugan.

 

Köp Årskort Barn 2-12 år

Årskort Vuxen

Ett årskort till Sagostigen är personligt och gäller enbart entrébiljett under säsongen 2020. Ett årskort för Vuxen (dvs från 13 år) kostar 350 kr/person. Efter köp skickar vi ett (separat) värdebevis til den mejladress som angivits vid ordertillfället.

 

Årskortet (värdebeviset) kompletteras av dig som innehavare, med namn och bild. Du tar med dig ditt fysiska årskort (värdebevis) till Sagostigen och visar upp det vid entréstugan.

 

Köp Årskort Vuxen

Mer information om priser i Café, presentbod och på lekområdet

I entrépriset ingår det mesta, så som parkering, sagostig och lek-attraktioner. Utöver entrépriset kan den som vill handla i vårt café och presentbod. Vi har el-minibilar och el-minigrävmaskiner som kostar tiokronor per åktur. Du finner dessa på lekområdet. I Cafét går det bra att växla. 

Kontakta oss - Vi hjälper dig gärna!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss eller ring på telefon 0157-44033. 

Tack! Vi kontaktar dig inom kort