• Perfekt utflykt för hela familjen
  • Öppet maj-augusti
  • Betala smidigt med Swish
0
0

Särskilda avbokningsregler med anledning av Covid-19

Rådande omständigheter kring Covid-19 gör att säsongen 2021 blir annorlunda jämfört med tidigare år. Vi välkomnar friska och symtomfria gäster och uppmanar till att hålla avstånd vid sagostugorna och på parkområdet. För oss är det extra viktigt att du som gäst följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma om du känner eller uppvisar symtom.

Mot bakgrund till detta har vi fattat beslutet att tillämpa särskilda avbokningsregler tillsvidare. Våra tillfälliga avbokningsregler innebär att du som bokat din biljett via Sagostigens hemsida och på grund av symtom ej har möjlighet att nyttja biljetten har fri ombokning under säsongen 2021. För att boka om din biljett ber vi dig skicka e-post till Sagostigen så hjälper vi dig boka en ny dag för ditt/ert besök.

Sagostigen är öppen alla dagar kl. 10-16. Om du har frågor inför ditt besök är du varmt välkommen att kontakta oss. Hjärtligt välkomna!

Information om priser och betalning 

 

Betallösning på vår hemsidan - endast Swish som alternativ än så länge

När du köper dina biljetter i förväg betalar du via Swish. 

 

Entrébetalning på plats - förboka era biljetter! 

I år gäller endast förköp av biljetter på grund av de rådande omständigheterna. Biljettköp på vår hemsida är kopplad till swish. För dig som inte kan förköpa biljetter via vår hemsida ber vi att kontakta oss per e-post eller per telefon med meddelande om besöksdag. Betalning sker därefter vid ankomst till entréstugan. Det går endast att betala med Swish eller kort. Glöm inte boka biljett för barn under 2 år. Dessa är på 0:- kronor.

I och med rådande omständigheter uppskattar vi Swish som betalmedel då det minimerar gemensamma kontaktytor. Ingen kontanthantering vid Entréstugan.

Efter ditt köp av biljetter på vår hemsida får du ett mail till din e-post adress som du har angett i samband med ditt köp. I meddelandet finns en QR-kod som du behöver vissa upp vid Entréstugan, vilket är det första huset du ser när du anländer till Sagostigen. 

Parkeringen befinner sig först cirka 300 meter efter Entréstugan. Uppladdningsplats för elbil finns i direkt anslutning till Entréstugan. Kostnad 50:- kronor per laddning. Betalas på plats via swish eller kort.

 

Café och presentbod 

När du handlar i vårt Café eller presentbod kan du betala med de flesta kredit- och betalkort. Vi tar inte emot American Express eller Diner. 

I caféet kan du växla till 10:- kronors mynt för våra minibilar och grävskopor på lekområdet.

Entrépriser till Sagostigen 2021

Barn under 2 år

Barn under 2 år går in gratis till Sagostigen och till teatern. Av säkerhetsskäl vill vi veta hur många vi har på anläggningen och ber er därför lägga in en biljett även till våra yngsta besökare.

 

Köp Entrébiljett Barn under 2 år

Barn 2-12 år

Entrépriset till Sagostigen för barn mellan 2-12 år är 90 kr.

 

Entrébiljett barn

Över 12 år (Vuxna)

Alla som fyllt 13 år betalar vuxenpris för entré till Sagostigen. Entrépriset för vuxen är 110 kr.

 

Entrébiljett vuxen

Teaterbiljett

I och med rådande omständigheter har vi i nuläget inga planerade speldatum. Vi undersöker olika alternativ och uppdaterar här så snart vi har mer information.

 

Stöd Teater Rita Prick

Vad gäller för ledsagare?

Ledsagare får en rabatt mot uppvisande av ledsagarbevis. Meddela i förväg ert besök via formuläret nedan eller per telefon 0157-44033.

Gruppresa till Sagostigen

För att ni ska få den bästa upplevelsen önskar vi att ni kontaktar oss via formuläret nedan eller per telefon 0157-44033 för mer information.

 

Årskort

Årskort Barn under 2 år

Barn under 2 år har fri entré till Sagostigen och därför erbjuds ej årskort för denna åldersgrupp.

Årskort Barn 2-12 år

Ett årskort till Sagostigen är personligt och gäller enbart entrébiljett under säsongen 2021. Ett årskort för barn kostar 280 kr/barn. Efter köp skickar vi ett (separat) värdebevis til den mejladress som angivits vid ordertillfället.

 

Årskortet (värdebeviset) kompletteras av dig som innehavare, med namn och bild. Du tar med dig ditt fysiska årskort (värdebevis) till Sagostigen och visar upp det vid entréstugan.

 

Köp Årskort Barn 2-12 år

Årskort Vuxen

Ett årskort till Sagostigen är personligt och gäller enbart entrébiljett under säsongen 2021. Ett årskort för Vuxen (dvs från 13 år) kostar 350 kr/person. Efter köp skickar vi ett (separat) värdebevis til den mejladress som angivits vid ordertillfället.

 

Årskortet (värdebeviset) kompletteras av dig som innehavare, med namn och bild. Du tar med dig ditt fysiska årskort (värdebevis) till Sagostigen och visar upp det vid entréstugan.

 

Köp Årskort Vuxen

 

 

 

Nu kan du ladda din elbil hos oss!

Ladda din elbil 

 

 Nu kan du ladda din elbil hos oss. Det kostar 50 kr per laddning. Laddningsplats finns vid entréstugan. Det går bra att betala med kort eller swish. Uppge vid ankomst att du vill ladda din elbil så hjälper vi dig.

 

 

Mer information om priser i Café, presentbod och på lekområdet

I entrépriset ingår det mesta, så som sagostig, lekattraktioner och parkering förutom elbilsuppladdning. Utöver entrépriset kan den som vill handla i vårt café och presentbod. Vi har el-minibilar och el-minigrävmaskiner som kostar tiokronor per åktur. Du finner dessa på lekområdet. I Cafét går det bra att växla. 

Kontakta oss - Vi hjälper dig gärna!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss eller kontakta oss per telefon.

Tack! Vi kontaktar dig inom kort