• Perfekt utflykt för hela familjen
  • Öppet maj-augusti
  • Betala smidigt med Swish
0

Särskilda avbokningsregler

Tillsvidare kommer vi behålla våra särskilda avbokningsregler som infördes i samband med Covid-19 pandemin. Våra tillfälliga avbokningsregler innebär att du som bokat din biljett via Sagostigens hemsida och på grund av symtom ej har möjlighet att nyttja biljetten har fri ombokning under säsongen 2023. För att boka om din biljett ber vi dig skicka e-post till Sagostigen så hjälper vi dig boka en ny dag för ditt/ert besök.

Meddela oss innan besöket om någon i sällskapet på grund av sjukdom inte kan följa med.

Sagostigen är öppen alla dagar kl. 10-16. Om du har frågor inför ditt besök är du varmt välkommen att kontakta oss. Hjärtligt välkomna!

Information om priser och betalning 

 

Betallösning på vår hemsidan - endast Swish som alternativ än så länge

När du köper dina biljetter i förväg betalar du via Swish. 

Betallösning vid Entréstugan - endast Kort och Swish

Kontantfri Entré

 

Förboka gärna era biljetter! 

Vi rekommenderar förköp av biljetter även i år. Biljettköp på vår hemsida är kopplad till swish. För dig som inte kan förköpa biljetter via vår hemsida går det bra att kontakta oss per e-post eller per telefon med meddelande om besöksdag. Betalning sker därefter vid ankomst till entréstugan med Swish eller kort. Glöm inte boka biljett för barn under 2 år. Dessa är på 0:- kronor.

Midsommarafton har Sagostigen stängt på grund av abonnering.

Teater på lekområdet 

Under juli och augusti har vi teater på lekområdet vissa dagar och då går det endast att boka Entrébiljett teaterdagar. Mer information hittar du under rubriken Öppettider och längre ner på den här sidan. 

Ingen kontanthantering vid Entréstugan.

Efter ditt köp av biljetter på vår hemsida får du ett mail till din e-post adress som du har angett i samband med ditt köp. I meddelandet finns en QR-kod som du behöver vissa upp vid Entréstugan, vilket är det första huset du ser när du anländer till Sagostigen. 

Har du bokat för ett sällskap som kommer i flera bilar? Meddela då till samtliga ditt ordernummer så går det snabbare för vår personal vid Entréstugan att registrera er ankomst. Ordernummer står angivet i swish betalningen till oss.

Parkeringen befinner sig först cirka 300 meter efter Entréstugan och ingår i Entrépriset. Behöver din elbil laddas så finns uppladdningsplats för elbil i direkt anslutning till Entréstugan. Kostnad 50:- kronor per timme. Betalas på plats via swish eller kort.

 

Café och presentbod 

När du handlar i vårt Café eller presentbod kan du betala med de flesta kredit- och betalkort. Vi tar inte emot American Express eller Diner. 

Minibilar och grävskopor

Våra minibilar och grävskopor kostar 10:- kronor per åktur. 

I caféet kan du växla till 10:- kronors mynt för våra minibilar och grävskopor på lekområdet. 

Entrépriser till Sagostigen 2023

Barn under 2 år

Barn under 2 år går in gratis till Sagostigen och till teatern.

Av säkerhetsskäl vill vi veta hur många vi har på anläggningen och ber er därför lägga in en biljett även till våra yngsta besökare.

 

Köp Entrébiljett Barn under 2 år

Barn 2-12 år

Entrépriset till Sagostigen för barn mellan 2-12 år är 110 kr.

Gäller inte teaterdagar. Se Teater.

 

Entrébiljett barn

Över 12 år (Vuxna)

Alla som fyllt 13 år betalar vuxenpris för entré till Sagostigen. Entrépriset för vuxen är 130 kr.

I samband med teater finns det endast Entrébiljett Teaterdagar. Se Teater. 

Entrébiljett vuxen

Teater

16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 30 och 31 juli kl 13

1 augusti kl 13

Spelas på lekområdets utomhusscen.
Endast Entrébiljett Teaterdagar gäller dessa dagar. Barn under 2 år gratis inträde.

 

Entrébiljett Teaterdagar 140 kronor

 

Teaterdagar finns ingen möjlighet att köpa Entrébiljett Barn respektive Entrébiljett Vuxen i vår webbshop eller vid Entréstugan.

 

Stöd Teater Rita Prick

Vad gäller för ledsagare?

Ledsagare får en rabatt mot uppvisande av ledsagar bevis.

Meddela i förväg ert besök via formuläret nedan eller per telefon 0157-44033 så att vi kan ta hand om er på bästa sätt.

Kommer ni med buss respektive färdtjänst så kan det vara bra att även meddela detta till oss i förväg då parkeringen befinner sig 300 meter efter Entréstugan.

 

 Gruppresa till Sagostigen

För att ni ska få den bästa upplevelsen önskar vi att ni kontaktar oss via formuläret nedan eller per telefon 0157-44033 för mer information angående pris, parkerings möjligheter med mera.

Grupper behöver vara minst 20 betalande gäster och gäller skolor och förskolor.

Mer information finns på sidan Gruppbokningar.

 

Årskort

Årskort Barn under 2 år

Barn under 2 år har fri entré till Sagostigen och därför erbjuds ej årskort för denna åldersgrupp.

Årskort Barn 2-12 år

Ett årskort till Sagostigen är personligt och gäller entrébiljett och teaterbiljett under säsongen 2023. Ett årskort för barn kostar 250 kr/barn. Efter köp skickar vi ett (separat) värdebevis till den mejladress som angivits vid ordertillfället.

 

Årskortet (värdebeviset) kompletteras av dig som innehavare, med namn och bild. Du tar med dig ditt fysiska årskort (värdebevis) till Sagostigen och visar upp det vid entréstugan.

 

Köp Årskort Barn 2-12 år

Årskort Vuxen

Ett årskort till Sagostigen är personligt och gäller entrébiljett och teaterbiljett under säsongen 2023. Ett årskort för Vuxen (dvs från 13 år) kostar 350 kr/person. Efter köp skickar vi ett (separat) värdebevis til den mejladress som angivits vid ordertillfället.

 

Årskortet (värdebeviset) kompletteras av dig som innehavare, med namn och bild. Du tar med dig ditt fysiska årskort (värdebevis) till Sagostigen och visar upp det vid entréstugan.

 

Köp Årskort Vuxen

 

 

 

Nu kan du ladda din elbil hos oss!

Ladda din elbil 

 

 Elbils laddning
Sedan start av säsongen 2021 har vi 2 stycken laddplatser vid Entréstugan som bedrivs privat av Sagostigen. Dessa är endast till för våra gäster under säsongens öppettider. Kostnad för laddning är 50:- kronor per timme och betalas vid Entréstugan med swish eller kort.

 

 

Mer information om priser i Café, presentbod och på lekområdet

I entrépriset ingår det mesta, så som sagostig, lekattraktioner och parkering förutom elbils uppladdning. Utöver entrépriset kan den som vill handla i vårt café och presentbod. Vi har el-minibilar och el-minigrävmaskiner som kostar 10:- kronor per åktur. Du finner dessa på lekområdet. I Cafét går det bra att växla. 

Kontakta oss - Vi hjälper dig gärna!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss eller kontakta oss per telefon.

Tack! Vi kontaktar dig inom kort