Sagostigen
0
  • Perfekt utflykt för hela familjen
  • Öppet maj-augusti
  • Betala smidigt med Swish

Information om priser och betalning

När du köper dina biljetter i förväg finns Swishbetalning som alternativ. Väljer du istället att köpa dina biljetter på plats i entréstugan kan du välja att betala med Swish, kort eller kontanter. För din och vår säkerhet ber vi dig i möjligaste mån dock att undvika kontanthantering.

När du handlar i vår entréstuga, Café eller presentbod kan du betala med de flesta kredit- och betalkort. Vi tar inte emot American Express eller Diner.

Om du inte förköpt dina entré eller teaterbiljetter så görs det i vår entréstuga, vilket är det första huset du ser när du anländer till Sagostigen. Följ därefter skyltarna till parkeringen (cirka 250 meter in på området).

 

 

 

Entrépriser till Sagostigen

Barn 2-12 år

Entrépriset till Sagostigen för barn mellan 2-12 år är 80 kr.
 

Entrébiljett barn

Över 12 år (Vuxna)

Alla som fyllt 13 år betalar vuxenpris för entré till Sagostigen. Entrépriset för vuxen är 100 kr.


Entrébiljett vuxen

Teaterbiljett

Är ni intresserade av att se årets uppsättning av barnteatern under ert besök på Sagostigen? I teaterbiljetten ingår entréavgiften till Sagostigen. Priset är 110 kr oavsett ålder (alla över 2 år).

Boka teaterbiljetter

Bra att veta - Entrépriser till Sagostigen

Barn under 2 år

Barn under 2 år går in gratis till Sagostigen och till teatern. Av säkerhetsskäl vill vi veta hur många vi har på anläggningen och ber er därför lägga in en biljett även till våra yngsta besökare.

Entrébiljett barn under 2 år

Ledsagare

Ledsagare betalar alltid barnentré (oavsett ålder). Ledsagarbevis ska visas utan tilfrågan.

Gruppbokning

För att ni ska få den bästa upplevelsen rekommenderar vi att boka in ert besök hos oss, via formuläret nedan eller per telefon 0157-44033.

Kontakta oss - Vi hjälper dig gärna!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss eller ring på telefon 0157-44033.