Sagostigen
0
  • Perfekt utflykt för hela familjen
  • Öppet maj-augusti
  • Betala smidigt med Swish

 

Bröllop & fest

Sagolika bröllop och fester i lantlig miljö.

Vår teaterloge kan användas i stort sett hur ni önskar. Det är en fullutrustad festlokal med plats för 70-80 sittande gäster. I tillägg till det finns det stora gräsytor, parkområde, vagnslider och prinsesstält.


Bröllop på Sagostigen

På Sagostigen finns de bästa förutsättningarna för en lyckad fest. Ni avgör själva om ni vill vigas på Sagostigen, eller om ni föredrar någon av kyrkorna i närheten (exempelvis Dunker, Malmköping eller Ärla) samt hur många dagar ni önskar förlägga hos oss.

Det finns möjlighet att börja med grillning redan på fredagseftermiddagen/-kvällen, vilket brukar uppskattas om ni har långväga gäster. Om ni önskar att vigseln ska ske hos oss på Sagostigen föredrar vi att den genomförs under sen eftermiddag (tex vid kl. 16), så att ni får anläggningen för er själva.

Brudskål eller välkomnstskål intas där ni önskar. Om vigseln sker på Sagostigen brukar det vara vid något av våra slott (Törnrosa eller Askungeprinsens slott) och då kan det vara trevligt att avsluta ceremonin med bubbel.

Ni väljer själva om ni vill ordna egen catering eller ta hjälp av oss med maten. Det går även bra att ta med egen alkohol. 

I samband med bokningen brukar vi ses för en visning, då vi även kommer överens om dukning och de förberedelser som krävs inför ert arrangemang.


 

Andra fester

Sagostigen är också en perfekt plats för andra fester och arrangemang. Mottagningar, möten, AW:s och jubileum för att nämna några exempel. Precis som i exemplet med bröllop finns det goda möjligheter att använda ytorna på hela anläggningen om ni har möjlighet att komma till oss efter ordinarie öppettider.

Vägföreningens årsmöte brukar genomföras på förmiddagar med kaffe och hembakt fika, 50-års festen kan starta med grillbuffé eller varför inte en fördrink vid något av våra slott. 

Tips på boende i närheten

Hotel Malmköping

Läs mer

Malmköpings Camping

Läs mer

Sparreholms slott

Läs mer

Kontakta oss för visning, mer info och priser

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på telefon 0157-44033.