Sagostigen
0
  • Perfekt utflykt för hela familjen
  • Öppet maj-augusti
  • Betala smidigt med Swish

Bästa barnkalaset!

På Sagostigen finns allt för barnkalaset. Vi hjälper er att fixa med det praktiska, så att ni kan fokusera på att ha roligt och umgås med varandra. Vi har ingen åldersgräns för kalas på Sagostigen men rekommenderar att födelsedagsbarnet är 3 år eller äldre.

Priser
Grundavgift:                                      1 000 kr
Pris per barn/vuxen:                            80 kr/person
Pris per barn/vuxen inkl. teater:     100 kr/person

I priset ingår:
Entré till Sagostigen, guidning av troll, tårta och hembakt fika. 

 


 

Så funkar det

1. Bokning

Alla barnkalas förbokas minst tre veckor innan. I samband med bokningen kommer vi överens om hur många gäster ni hoppas bli, vilken tårta som önskas och om ni känner till några allergier. Har ni önskemål om teater eller ponnyridning så är det också sådant som kan vara bra att bestämma i förväg.

Så snart vi kommit överens om dag och tid är det fritt fram att bjuda in gästerna.

2. Kalaset

Gästerna behöver inte ha någon biljett till Sagostigen, de uppger bara ert namn vid entréstugan, så hjälper vi dem hitta rätt.

De flesta kalas börjar kl. 14.00 och håller på till cirka kl. 17.00. I kalaspriset ingår det att bli guidad av ett sagotroll som läser sagorna för barnen och följer med till lekområdet. Det ingår födelsedagstårta (tex Sagostigens glasstårta) och hembakt fika. Saft och bulle till barnen samt kaffe eller te med fikabröd till de vuxna.

3. Efteråt

När kalaset är färdigt och någon vuxen har betalat, så är det fritt fram att fortsätta leka på anläggningen eller åka hemåt igen. Ni behöver alltså varken ta hand om disken eller bekymra er om städningen.

Boka barnkalas redan idag!

Kontakta oss via formuläret nedan eller på telefon 0157-44033.